Uniek bergavontuur

De Tiroler Zugspitz Arena laat op iedereen een onuitwisbare indruk achter! Het is niet verwonderlijk, want je wordt omringd door prachtige bergtoppen, alpenweiden en meren. Het uitzicht op de Zugspitze van maar liefst 2.962 meter hoog is te aanlokkelijk om beneden te blijven. Deze regio biedt alle ingrediënten voor een succesvolle meerdaagse educatieve trip: comfortabele accommodaties met heerlijk eten, uitdagende sportactiviteiten en tal van bezienswaardigheden in de directe omgeving!


Samen met jou maken we een programma op maat van jouw leerlingen! Standaard werken we met een 6-daagse reis en all-in prijs. Dit kan naar wens uitgebreid worden. Je wordt steeds ondersteund door een VOK-coördinator ter plaatse. Bij de voorbereiding van jullie bergavontuur stellen we samen een draaiboek op. We helpen je met de organisatie en het didactisch materiaal van de leermomenten (voor verschillende leeftijden en onderwijsniveaus) waarbij we op een geïntegreerde manier aan verschillende eindtermen werken.

Programmavoorstel:

Gedurende je verblijf kan je gebruik maken van de verschillende bergliften in de nabij gelegen dorpen.

Een hoogtepunt is vast en zeker een bezoek aan de gletsjer van de Zugspitze. Met de Tiroler Zugspitzbahn stijg je boven de wolken uit en kan je genieten van een adembenemend panorama.

Tijdens een van je tochten, te voet of met de fiets, heb je de mogelijkheid om een boottocht te maken op de Plansee, het op één na grootste meer van Oostenrijk. Wil je graag een echte bergtocht maken met je leerlingen? Vertrek dan in alle vroegte en neem de kabelbaan naar de Ehrwalderalm. Na twee uur stappen bereik je een idyllische picknickplaats aan de Sebensee. Na een mooie wandeling kan je nagenieten in het panoramazwembad van Lermoos dat voorzien is van enkele glijbanen. Plezier én een waanzinnig uitzicht gegarandeerd!

Heb je nood aan actie? Geen probleem! De Flying Fox in Bichlbach is een activiteit waarbij je aan een kabelbaan hangt en op hoge snelheid door de lucht suist. Ook de rodelbaan in Biberwier mag niet ontbreken in je programma!

circle blue circle yellow
Hotel Lermoos (lente & herfst)
verblijf in het hartje van een Tirools dorp
Berg
Pension Hochmoos Lermoos (lente & herfst)
een knus authentiek pension met een Nederlandstalige gastvrouw
Berg
Waldhaus Talblick Biberwier (lente & herfst)
een uniek bergavontuur op een Oostenrijkse alm vanaf € 435
Berg