Inschrijven

Wil je met je school op sneeuwklas? Contacteer ons via telefoon (02/ 511 82 01), inschrijven kan vanaf 1 maart 2024 via deze link.

Wil je op bergklas of skiklas volgend schooljaar? Contacteer ons via mail of telefoon (02/ 511 82 01).

  • Na inschrijving voor een sneeuwklas krijg je van ons een schriftelijke bevestiging met daarbij een overzicht van de betalingsmodaliteiten en – wanneer je tijdig inschreef - de mogelijkheid om een spaarplan te volgen en te genieten van een prijsgarantie.
  • Het liefst ontvangen wij daarom jouw klasaanvraag ruim een jaar van tevoren. Wij willen tijdig een zicht krijgen op het totaal aantal plaatsen en het aantal periodes van 9 of 8 dagen welke wij dienen te voorzien.
  • In maart of april van elk schooljaar krijg je het overzicht van mogelijke centra en de data van de sneeuwklasperiodes voor het volgende schooljaar toegestuurd. Je bezorgt ons dan zo snel als mogelijk je voorkeur qua centrum en periode. In mei of juni weet je de exacte data van jouw sneeuwklas in het volgende schooljaar.
  • De inschrijvingsprocedure voor een bergklas en skiklas verschilt van de inschrijvingsprocedure voor sneeuwklassen, t.t.z. hiervoor is er geen vaste kalender mogeliijk. Voor een bergklas kan je heel het jaar door inschrijven d.m.v. contactname.