Inschrijven

Wil je met je school op sneeuwklas? Contacteer ons via telefoon (02/ 511 82 01), schrijf online in of stuur ons het inschrijvingsformulier sneeuwklassen.

Wil je op bergklas in het eerste of derde trimester? Contacteer ons via mail of telefoon (02/ 511 82 01).

  • Na inschrijving voor een sneeuwklas krijg je van ons een schriftelijke bevestiging met daarbij een overzicht van de betalingsmodaliteiten en – wanneer je tijdig inschreef - de mogelijkheid om een spaarplan te volgen en te genieten van een prijsgarantie.
  • Het liefst ontvangen wij daarom jouw sneeuwklasaanvraag ruim een jaar van tevoren. Wij willen tijdig een zicht krijgen op het totaal aantal plaatsen en het aantal periodes van 10, 9 of 8 dagen welke wij dienen te voorzien. Vanaf nu kan je meteen inschrijven voor 3 opeen volgende schooljaren om ook zeker te zijn van de deelnameprijzen voor de 2 bijkomende inschrijvingen.
  • In maart of april van elk schooljaar krijg je het overzicht van mogelijke centra en de data van de sneeuwklasperiodes voor het volgende schooljaar toegestuurd. Je bezorgt ons dan zo snel als mogelijk je voorkeur qua centrum en periode. In mei of juni weet je de exacte data van jouw sneeuwklas in het volgende schooljaar.
  • De inschrijvingsprocedure voor een bergklas verschilt van de inschrijvingsprocedure voor sneeuwklassen, t.t.z. hiervoor is er geen vaste kalender en is er geen 3 jaarlijkse prijsgarantie mogeliijk. Voor een bergklas kan je heel het jaar door inschrijven d.m.v. contactname.