Noteer deze onderwijsbeurzen 2023 met stip in je agenda!

vrijdag, 17 februari 2023

In het voorjaar van 2023 staan opnieuw twee onderwijsbeurzen op het programma. Op woensdag 5 april 2023 organiseren vzw West-Covo en Kortrijk Xpo voor de 71ste maal de drukst bezochte onderwijsbeurs van Vlaanderen.Tijdens deze editie zullen zowat 130 standhouders present zijn!

Op Tools4schools kunnen leerkrachten en directie van het kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs, logopedisten,… kennis maken met boeiende leerstrategieën en de nieuwste educatieve materialen. In april 2022 organiseerde vzw Pepina voor het eerst een familiedag met onderwijsbeurs georganiseerd in de Plantentuin te Meise. Het werd een waar succes, dus de organisatoren gaan op dit elan verder!

Op zaterdag 22 april 2023 kunnen onderwijsmensen samen met hun gezin, familie, vrienden en collega’s een interessante dag beleven in dit prachtig domein. Naast een mooie wandeling doorheen het park, kunnen de bezoekers nieuwe ideeën opdoen tijdens het bezoek aan de onderwijsbeurs in het kasteel van Bouchout, in het hart van de plantentuin. óf zij kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, ateliers en workshops, zoals de sessie met Frederik Imbo!