Op bosklas in het hart van de prachtige regio van Spa

vrijdag, 17 februari 2023
Spa - Domaine de Mambaye

De moeilijke Covid-jaren zijn achter de rug, Domaine de Mambaye heeft intussen echter niet stil gezeten…. Zo heeft het domein de infrastructuur verbeterd en haar teams versterkt om de groepen de best mogelijke service te bieden.

Een mooie illustratie hiervan is het restaurant. Dit werd volledig heringericht met privécompartimenten voor elke school en werd opnieuw gedecoreerd. In de keuken werkt chef Jonathan hard aan de voorbereiding van de nieuwe menu’s; nieuwe ontbijtbuffetten en andere verrassingen wachten op de groepen die op bosklas komen! Het aanbieden van gevarieerde, evenwichtige en kwaliteitsvolle gerechten is immers een van de vaste waarden. Ook werden aan elk gebouw op het domein diverse verbeteringen aangebracht. Het team van het Domaine de Mambaye is meer dan ooit gemotiveerd om de scholen te ontvangen voor onvergetelijke bosklassen.

Laat je alvast onderdompelen in het hart van de prachtige regio van Spa! Domaine de Mambaye heeft ervoor gekozen om de leraren zélf aan het woord te laten over hun ervaringen tijdens de bosklassen. Bekijk het hier