Lermoos

vanaf € 498 (excl. skipas)

De Tiroler Zugspitz Arena, op 760 kilometer van Brussel, telt zeven skigebieden met 143 pistekilometers. Daarvan zijn er iets meer dan honderd altijd besneeuwd. 

Het is een perfecte plek om te leren skiën. Al gauw kunnen leerlingen zich wagen op één van de mooie brede blauwe pistes die in het gebied liggen. Voor de gemiddelde skiër zijn er mooie brede rode pistes waar men de techniek op kan herhalen zodat je tegen het einde van de week de zwarte piste in volle glorie afglijdt. De infrastructuur van dit gebied is zeer modern.


circle blue circle yellow

De leerlingen worden in kleine groepen van 8 tot 10 leerlingen verdeeld, afhankelijk van hun skivaardigheden. Ze krijgen elke dag 4 uur skiles van gediplomeerde skileraren van de Oostenrijkse skischool. Het skiplezier van elke leerling staat voorop!

Samen met jou maken we een programma op maat van jouw leerlingen! Standaard werken we met een 6-daagse reis en all-in prijs. Dit kan naar wens uitgebreid worden. Je wordt steeds ondersteund door een VOK-coördinator ter plaatse. Bij de voorbereiding van jouw skiklas of -stage stellen we samen een draaiboek op. We helpen je met de organisatie en het didactisch materiaal van de leermomenten (voor verschillende leeftijden en onderwijsniveaus) naast het skiën, waarbij we op een geïntegreerde manier aan verschillende eindtermen werken.

Een absoluut hoogtepunt van onze skiklas of -stage is het bezoek aan de Zugspitze, de 2.962 meter hoge berg die de grens tussen Oostenrijk en Duitsland vormt. Met de Tiroler Zugspitzbahn bereiken we met een indrukwekkende snelheid van 10 meter per seconde het hoogste punt. Het panoramische uitzicht over de Alpen en de gletsjer is werkelijk adembenemend!